About the Download

Abonament 1 luna sau 20 descarcari!

Cu aceasta optiune de abonament ai 20 descarcari timp de 1 luna de zile din momentul inregistrarii. O alegere buna pentru cei care au nevoie doar de cateva negative pentru o ocazie speciala in care trebuie sa cante (nunta, botez, binecuvantare, lauda si inchinare, etc) sau pentru cei care au avut deja abonament pe site si mai au nevoie de cateva negative adaugate pe site dupa ce li s-a expirat abonamentul.

Atentie: Descarcati fiecare negativ o singura data si cautati-l in compiuter in downloads sau unde ati setat sa se salveze fisierele. Fiecare descarcare este socotita pe abonament!

Important !

  • Daca platiti prin Paypal, abonamentul este activ imediat si puteti descarca negative de pe site. Daca platiti prin banca, trimiteti un email de confirmare a platii si va activam contul cat mai repede posibil. Email – info@resursemuzicale.com
  • Cu un abonament activ veti avea acces la toate resursele restrictionate de pe site, inclusiv resurse noi pe care le adaugam mereu.
  • Abonamentul acesta este valabil 1 luna de zile din momentul platii sau se va cancela automat daca ati ajuns la limita de descarcari avute pe abonament

Plata prin Paypal

  • Completati formularul de la PayPal cu detaliile cerute.
  • Folositi cardul d-voastra de credit, sau contul de Paypal, pentru a finaliza plata.
  • (NOTA: site-ul Resurse Muzicale nu are acces la detaliile cardului sau contului d-voastra.Plata este procesata de Paypal)

Plata prin banca