Termeni si Conditii

Acceptul dumneavoastră

Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.
Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, audio, imagini, informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine link-uri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Resurse Muzicale. Site-ul Resurse Muzicale nu are control si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra absolviti in mod explicit ResurseMuzicale de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dumneavoastra a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site-ul nostru.

Accesul pe site

Resurse Muzicale va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor termeni de utilizare:

 • Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.
 • Nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat.
 • Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
 • Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata.

Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii complete. Dumneavoastra sunteţi unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dumneavoastra si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dumneavoastra. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului in cazul in care securitatea contului dumneavoastra este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Chiar daca Resurse Muzicale nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dumneavoastra ati putea fi raspunzator de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizata.

Drepturile proprietăţii intelectuale

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Resurse Muzicale isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti ca imprumut sau in interes comercial.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Postarea de către utilizator (“Continutul utilizatorului”)

Utilizatorul poate incarca, posta, trimite sau distribui catre Resurse Muzicale, fotografii, text, grafica, fisiere video sau audio si orice alte materiale si informatii (denumite colectiv “Continutul Utilizatorului”).

Continutul Utilizatorului ramane proprietatea Utilizatorului iar Resurse Muzicale nu pretinde in niciun fel proprietatea sau drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate asupra acestor informatii sau a Continutului Utilizatorului. Fara a aduce atingere celor de mai sus sunteti de acord:

 • sa publicati si sa faceti disponibil Continutul Utilizatorului pentru vizualizare de catre terte parti.
 • ca detineti toate drepturile de autor pentru Continutul Utilizatorului furnizat de Utilizator.
 • ca detineti sau ati obtinut licenta, drepturile, consimtamantul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media.
 • ca acest Continut al Utilizatorului care va apartine poate fi asociat cu numele Resurse Muzicale.
 • ca Resurse Muzicale nu va fi sub nicio forma responsabil in fata Utilizatorului pentru orice fel de utilizare sau utilizare nepotrivita de catre terte parti a Continutul Utilizatorului furnizat de Utilizator.
 • ca autorizati Resurse Muzicale in utilizarea tuturor si oricaror patente, marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, in scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, sa cedati catre Resurse Muzicale o licenta mondiala, non-exclusiva, perpetua, irevocabila, gratuita, transferabila, cu drept de sublicentiere pentru a copia, modifica, utiliza, publica, vinde, distribui, pregati lucrari derivate, prezenta in public sau exploata in orice alta forma Continutul Utilizatorului in conexiune cu operatiunile Serviciilor, promovarea Serviciilor si pentru orice alte scopuri rezonabil legate de utilizarea Resurse Muzicale precum si pentru promotiile sau publicitatea Resurse Muzicale.
 • ca toti Utilizatorii de pe Resurse Muzicale au dreptul sa acceseze Continutul Utilizatorului furnizat de Utilizator si sa utilizeze, sa prezinte in public Continutul Utilizatorului pentru uz personal si non-comercial.
 • ca garantati cu privire la orice Continut al Utilizatorului, care nu va apartine, ca aveti deplina autoritate si drepturi de a posta acest Continut al Utilizatorului si ca postandu-l, nu atinge sau lezeaza drepturile de autor, de proprietate sau orice alte drepturi de confidentialitate ale vreunei terte parti si ca acest Continut al Utilizatorului nu este defaimator, obscen, agresiv si nu violeaza orice alt drept, privilegiu sau interes al vreunei terte parti.
 • ca in cazul in care trebuie platite roialitati catre o terta parte pentru exploatarea Continutul Utilizatorului postat de Utilizator in concordanta cu licentele acordate de Utilizator in cadrul acestui acord veti fi responsabil pentru acestea si veti plati astfel de roialitati.
 • Resurse Muzicale nu are nicio obligatie sa editeze sau sa controleze Continutul Utilizatorului postat sau distribuit de Utilizator sau alti Utilizatori si nu va fi sub nicio forma responsabil pentru acest Continut al Utilizatorului.
 • Resurse Muzicale nu garanteaza confidentialitatea materialelor si veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea din partea fiecarei persoane identificabila in materialele postate pe site de a aparea pe site si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare.

Resurse Muzicale nu garanteaza gazduirea pe perioada nelimitata a materialelor postate de dumneavoastra.
Resurse Muzicale nu garanteaza crearea de copii de siguranta pentru fisierele postate de dumneavoastra.
Resurse Muzicale poate inlatura de pe site si de pe serverele proprii toate fisierele, mesajele sau alte materiale ale utilizatorilor care nu mai sunt activi pe site sau care nu s-au logat in cont pe o perioada mai lunga de doi ani si totodata dezactiva contul utilizatorului.

Descarcarea resurselor in format electronic

Utilizatorii care descarca resursele in format electronic sau cei care cumpara de pe site, vor avea obligatia:

 • de a nu le distribui mai departe unei terte parti, prin imprumut sau vanzare.
 • de a nu le urca pe alte site-uri.
 • de a nu le folosi in scopuri comerciale.
 • de a folosi contul doar pentru uz personal.

Daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator v-a incalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare pe adresa de email: info@resursemuzicale.com, alaturi de urmatoarele elemente:

 • O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate spre detinerea dreptului de autor care este incalcat.
 • Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi incalcat sau o lista cu elementele ce se consideră a fi incalcate.
 • Identificarea materialului care se considera a fi incalcat sau a fi subiectul activitatii de incalcare si care se doreste a fi inlaturat sau blocat accesul utilizatorului pe site.
 • Informatie rezonabil suficienta din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare ulterioară din partea site-ului – adresa, numar de telefon sau email.
 • Dovada conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al materialului.

Declaratie de garantie

Resurse Muzicale nu ofera nici o garantie sau reprezentare vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor site-uri legate de acest site. Resurse Muzicale nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul Resurse Muzicale sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate si Resurse Muzicale nu va fi parte la/sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o parte terta care ofera produse sau servicii. In ceea ce priveste cumpararea oricarui produs sau serviciu prin orice modalitate ar trebui sa va folositi buna dumneavoastra judecata si sa o exercitati cu atentie atunci cand este cazul.

Limitarea raspunderii

In nici un caz Resurse Muzicale nu va fi pasibil fata de dumneavoastra pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice erori, greseli sau lipsa de acuratete a continutului rezultand prin accesul dumneavoastra la site-ul si serviciile noastre, orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau toate date personale si/sau informatii financiare stocate in aceasta, orice intrerupere sau stopare a transmisiunilor dinspre sau catre site-ul nostru, orice erori, virusi, cai troieni, phishing sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email sau oricum altfel facut disponibil prin site-ul Resurse Muzicale sau fie ca se bazeaza pe garantie, contract sau orice alte modalitati legale sau in cazul in care compania este sau nu constienta de posibilitatea unor asemenea daune. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Ati luat la cunostinta cu specificitate ca Resurse Muzicale nu va fi pasibil pentru postarile utilizatorilor sau de comportamentul defaimator, ofensator sau ilegal al oricarei terte parti si ca riscul de daune din partea acestora il suportati doar dumneavoastra.

Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa le respectati.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Resurse Muzicale poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului Resurtse Muzicale si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.